Actualiteit

Swat ops 1: De moeite waard?

Het verhaal: Robby tack heeft de hele controle over Benelux door zijn maskarade legioen. Het is een legioen waar men zich vermomd met een masker van Robby Tack. Julien de bever is er tegen en beslist om hem weg te doen van de macht van heel Benelux. Zal het hem lukken of niet. Het doel van deze spel is om hem te arresteren.
Tijdens het hele spel zit je in zijn lichaam en ben je met een andere bewapende swat. Er is niet alleen het verhaal maar er is ook multiplayer mode en survival mode waar je tegen zombies kan spelen enz.

Zullen Sid en aidan definitief stoppen?

17 juli 2019: Sid verklaarde dat hij ging stoppen met strips te maken omdat hij het niet zo leuk vond. Je kon het opmerken omdat hij alle leuke documentaires weg heeft gedaan op Instagram. Dus gaat de tweede strip van De avonturen van Julien de bever stoppen omdat ik niet alles kan doen en ik alleen ben. Als jullie niet blij zijn, ga bij Sid zeuren en niet bij mij.
Integendeel: Er zal een magazine uitkomen. Ik zou graag een beetje steun willen krijgen. Behalve dit deed Aidan toch niks...
En met de onkosten? We moeten er nog over praten wie wat krijgt. Sid gaat al definitief stoppen maar ik weet niet of Aidan ook zal stoppen.

Julien de bever wordt 1 jaar oud!

Julien zal op september jarig zijn! Zijn eerste gezicht was op mijn schetsboek. Wat vinden jullie daarvan?

Sid zal niks teruggeven en ik ben dus alleen

Sid zal het op een dag aan inti sisa sturen (of het waar is). Aidan gaat ook stoppen en het is nu eenmaal zo. Ondertussen gaat er bijna een nieuwe game uitkomen: swat ops 1!